Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Nem tudni, hogy Orbán Viktor miért megy rendszeresen magánútra Svájcba

2017. november 18. - szegedijudit

 Az viszont biztos, hogy a riói olimpiára különgéppel repült, az utazás 5,64 millió forintba került.

ov_mti-1.jpg

Több mint 90 millió forintba kerültek Orbán Viktor hivatalos útjainak jegyei harmadik miniszterelnöki ciklusában – közölte pénteken a Hír TV. A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közérdekű adatként kiadott listából kiderül: a kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldre, repülőjegyeire átlagosan 837 ezer forintnyi adófizetői pénz ment el az államkasszából.

A Hír TV külön kiemeli, hogy az utazások között több olyan svájci kiruccanás is szerepel, amelyről nem lehet megállapítani, pontosan mi is volt a céljuk. A látogatásról semmilyen sajtóinformáció, hivatalos közlemény nem lelhető fel. Ehhez hozzátartozik, hogy bizonyos körökben már évek óta azt pletykálják, hogy Orbán svájci magánútjai összefüggésben lehetnek azokkal a meg nem erősített híresztelésekkel, miszerint ottani pénzintézetekben lenne a miniszterelnöknek némi elintézni valója. De ezt eddig semmivel sem sikerült bizonyítani.

2014-ben a zürichi pályaudvar restijében fotózták le a miniszterelnököt, ahogy egy ismeretlen férfival sörözgetett. Akkor nem repülővel, hanem valamiért vonattal utazott vissza, inkább vállalta a 12 órás zötykölődést.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr2913303413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása