Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A Népszabadságot bezáró kiadó egy év után sem ereszti a lap védjegyét

2017. december 01. - Kristóf Tarnay

image.jpg

Nem sokkal a lap botrányos bezáratásának egy éves évfordulója után a patinás lap egykori főszerkesztője, Kereszty András blogot alapított Új Népszabadság címmel. A lapba többen is írtak, az Index blogketrecében is jól pörgött.

A siker tiszavirág-életű lett. Az Index-féle blog.hu-t működtető Inda-Lab Zrt. ugyanis értesítette a főszerkesztőt, hogy kérelmet kaptak, miszerint az ujnepszabadsag.blog.hu elnevezésében engedély nélkül védjegyoltalom alatt álló megjelölés jelenik meg, ezért a blogot elérhetetlenné tették.

A levelet négy nappal azután küldték, hogy az Új Népszabadság elérhetetlenné vált. És 43 nappal azután, hogy a blog elindult. A főszerkesztő tiltakozik az eljárás ellen. 

(Népszava)

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9113409219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.01. 16:31:16

Ilyen a szabad piac láthatatlan keze. A kiadó pénzért akarja eladni a védjegyet.
süti beállítások módosítása