Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Felmondhat Cooky Balázsék szegedi kitelepülése miatt

2017. december 06. - Kristóf Tarnay

Fotó: Rádió 1

A vidéki rádiós kitelepüléseket jellemzően reggel szokták tartani, mert ekkor vannak a legismertebb műsorvezetők, ezért ezeket a műsorokat szeretik utaztatni. Sebestyén Balázsék első Rádió1-es kitelepülése azonban ma öttől lesz, ezért elmarad az abban a műsorsávban amúgy sugároztt Cooky-féle kívánságműsor.

A Borsonline azonban azt írja, erről csak az utolsó pillanatban szóltak a francia műsorvezetőnek, aki ezen nagyon kiborult, és meg is kereste az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonolta rádió menedzsmentjét, mert első haragjában a felmondáson gondolkodik. A bulvárlap cikke szerint egyébként ugyan lenne mihez nyúlnia, hi­szen végzett pilóta, de nyilván nem jönne jókor neki a felmondás, hiszen pár héten belül megszületik első gyermeke. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr3013449645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása