Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

660 milliós csekket ragasztott Tóth Péter a szegedi Fidesz-irodára

2017. december 11. - Kristóf Tarnay

 - Nincs postaláda, miért is lehetne egy párttal levelezni? - tette fel a költői kérdést Tóth Péter, a Jobbik szegedi jelöltje, majd a Fidesz Victor Hugo utcai székházának bejáratára ragasztotta ki azt a csekket, amelyen a Jobbikra rótt 660 millió forintos büntetés szerepel, a címzett pedig Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc.

660 milliós csekket ragasztott Tóth Péter a szegedi Fidesz-irodára

Tarnay Kristóf Ábel, 2017, Szegedi Csípős

Hozzátette: nem tudja a jelenlegi lakcímüket, ezért helyként a szegedi Csillag Börtönt jelölte meg, mert szerinte 2018 után mindketten oda fognak kerülni. Elmondta: ezen a héten "fekete szerda" köszöntött pártjukra, hiszen összesen 660 millió forintos büntetést kaptak az Állami Számvevőszéktől tiltott kampányfinanszírozás miatt, ami ellen nem lehet fellebbezni.

A politikus szerint a nagyjából a teljes kampánytámogatásukkal megegyező büntetési tétel politikai utasításra született, és a 17 havi állami támogatással megegyező összeg megvonásával és a Jobbik anyagi ellehetetlenítésével

Orbán Viktor a "demokrácia teljes felszámolását" kezdte meg.

Elmondása szerint a pénz a helyben elköltött reklámokat is érinti. Hozzátette: az emberek szolidárisak, hiszen egy nap alatt 9 millió forint gyűlt össze a pártnak mikroadományokból.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9113471801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása