Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Szeged akkora EXTÁZISBA esett amikor a Fidesz bemutatta a jelöltjét, hogy az még a jelöltet is megzavarta!!

2018. január 16. - Kristóf Tarnay

Ma bemutatta a Fidesz kb. két hónappal a legtöbb párt után, hogy kit indít a Csongrád megye 1-es evk-ban, ami nagyon régen szocialista körzet, a Fidesz egy csomó jelölttel próbálkozott már ott, de csak nem jött össze. Ma végre bejelentették, ki lesz az: Bartók Csaba volt kézilabdázó, aki amúgy nem Fidesz-tag.

A hírt a már kormányközeli Délmagyar.hu előzetesen megszellőztette (az információ lapunkhoz is eljutott korábban, csak azért nem írtuk meg, mert nem erősítette meg senki, a Fidesz alapvető kérdéseimre sem szokott válaszolni emailben.)

bartok_is_our_hero.png

Hogy ez a nagy bemutatás pontosan hol történt, azt nem tudjuk, mert lapunkat nem hívták meg, pedig a másik helyi kormánylap, a SzegedMa tudósítása úgy festi le az eseményt, hogy Szeged jobban várta, hogy a Fidesz idén kivel bukja el nyeri meg elsöprő fölénnyel az 1-es evk-t, mint az új iPhone-t és a karácsonyt együtt. Sőt, Szeged két hete extázisban áll, és lélegzetét visszatartva várja, hogy amit már lediktáltak a kormánysajtónak, az valóban úgy lesz-e. Nem fogják elhinni, úgy. Csak egy rövid részletet idéznék a cikkből:

Bár még a kampány sem indult el jóformán, szinte győzelmi hangulat uralkodott a Fidesz keddi jelölt-bemutatóján Szegeden. Több száz ember, szokatlanul nagy lelkesedés és soha nem látott egység fogadta a jelölteket, akiket láthatóan kissé meg is zavart ez a nagy ováció.

Ez a cikk már nem is propaganda, hanem költészet. Olvassák el, szerintem utoljára az Origo Jobbik vs nyugdíjasok cikke sikerült ilyen jóra.

Frissítés: azóta kiszúrtuk, hol is volt ez a frenetikus rendezvény megtartva, a részletekért kattintson! 

Na, hol tartották a Fidesz nagy jelöltbemutató szeánszát?

Nemrég írtunk róla, hogy a szegedi Fidesz hivatalosan is megerősítette, hogy Bartók Csaba volt kézilabdázót indítja a Csongrád megye 1-es körzetben, az eseményről a helyi kormánylap úgy számolt be, hogy az egész város extázisba esett a nagy bejelentéstől. Azonban a cikkből kimaradt, hogy ez hol...

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr7413580979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása