Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Sértődöttségről beszél a szegedi momentumos egykori tagjuk kiszivárgott levele kapcsán

2018. január 17. - Kristóf Tarnay

Lapunknak elsőként sikerült érdemben megszólaltatnia valakit a Momentumból azután, hogy a párt egykori sajtófőnökének erős kritikát tartalmazó levele kiszivárgott a sajtóba (az Index szemlézte, majd a kormánypárti Origo közzétette az egész levelet). Mihálik Edvin, a párt helyi jelöltje szerint az átszervezés miatt partvonalra került Papp Gergőből a csalódottság beszél, és valójában feszültségek vannak, de belharcokról nincs szó.

- Ez egy egy hónappal ezelőtti sztori - mondta lapunknak a párt megyei elnöke - akkor a pártban szervezeti átalakítások voltak, átálltunk kampányüzemmódra, így a korábbi kommunikációs igazgató helyét Soproni Tamás kampányigazgató vette át. Etikátlannak tartja, hogy a belső levél megjelent a sajtóban, amely szerinte valós, de abban valótlanságok és féligazságok vannak.

momentum-08-800x534.jpgFotó: 24.hu/Pál Anna Viktória

Szerinte a párton belül valóban vannak feszültségek, de ez a többi pártra is igaz, azt mondja: Fekete-Győr András és Soproni Tamás nem vetélkednek, hanem barátokként dolgoznak együtt, nemrég egy mosolygós fotót is posztolt az elnökség a cikk után a belső csoportjukba. Sajnálja, hogy Papp kilépett, mert mint mondja, szeretett vele együtt dolgozni.

Fekete-Győr annyit reagált mindössze a cikkekre - az index címlapját ábrázoló képernyőkép megosztása mellé írva - hogy:

Mindig azt mondták nekünk az okosok: "Srácok, bulvárban kell nyomulni és lesz elérés!!!" Igazuk lett. Ui.: Tomival már agyalunk a következő epizódon.

A párt egyébként jelenleg generációs csapatot épít, melynek Mihálik az egyik tagja - ő a sajtóközleményben említett "vidéki konzervatív egyetemista" - amely az elkövetkező hetekben olyan témákra fogja felhívni a figyelmet, mint az oktatás, vagy a nők helyzete. A sajtónyilakozatok és közösségi médiás posztok mellett gerillaakciókat is terveznek. A párt ezért nem állít miniszterelnök-jelöltet, mert szerinte nem tud mindenkit egy ember reprezentálni

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr313582999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bkkzol 2018.01.19. 01:25:00

Pártszaadás.... egy Momentumos hamarabb hazament a kocsmából.
Se baj! Igy is határozatképes a gyűlés mert a párt másik 50%-a ott maradt.

Netuddki. 2018.01.19. 08:36:58

"átálltunk kampányüzemmódra"

Ezt már a párttá alakuláskor meg kellett volna tenni. Nincsenek tagok, szimpatizánsok. Akik meg vannak azoknak az erőforrásait balfaszságokkal foglalják le a kampány helyett, mint a civiles aláírásgyűjtés is. Teljesen értelmetlen, amikor minden héten hoz a tolvajfidesz másik civil ellenes törvényt. A választásokkal meg mi lesz? Nem a arra kellene készülni már legalább 1 éve?

A célok jók voltak, csak az nem sikerült ahogy el akarják érni. Erről fingjuk nem volt a vezetőknek, ami még megbocsájtható, mert fiatalok. Ami nem bocsájtható meg, hogy az idősebbeket, tapasztaltabbakat erről nem kérdezték meg. Sőt, még az idősebb tagok felvételét is akadályozták. Ez lett az eredménye.

Ha a választásokon a Momentum 3.-nak vagy sokadiknak indul, akkor nekik reszeltek, mert ezzel gyakorlatilag a tolvajfideszt támogatják.
Kitartó, kemény munkával sikerült eljelentékteleníteni a pártot, így a választásokon nincs más út, a többiekhez kell igazodni. Ha nem teszik, és megosztják az ellenzéki szavazatokat, nem fog elmaradni a nemtolvajfideszes választók haragja.

2018.01.19. 09:07:25

@Netuddki.: az összefogósdi ötlet megbukott. nekem 14-ben sem tetszett, hogy őszinte legyek. rossz irányba lejtő pályán nehéz, oké, de mutatni kell valamit ami elég vonzó mindenkinek beleértve a 2 bites többséget is. az összefogás egyedül egy szinten értelmezhető számomra, ez a közös ország izé vagy mi a választási rendszer átalakítására és kész, semmi több, utána megint mindenki képviseli az önálló gondolatait...

Nincs közöttünk csicska 2018.01.19. 09:26:33

Ma mar vegleg biztossa valt hogy a mementum levaltja orbant a tavasszal.

2018.01.19. 09:57:51

Orbán kioszt egy-két kolit és sallert és hazazavarja ezeket a ficsúrokat. A pártvezér Fekete-Győr apját kirúgják a jólfizető állásából, így a gyerek nem kap zsebpénzt otthonról, ezért kénytelen lesz leállni ezzel a Momentum játékkal.
Az összes ilyen kis mikropárt a szadesz egykori budapesti szavazóira hajt. Kis torta az, nem lenne érdemes ennyi szeletre vágni.
süti beállítások módosítása