Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A csongrádi fideszes képviselő nyugodt kampányra készül

2018. január 23. - Kristóf Tarnay

Farkas Sándor, a Csongrád megye 3-mas egyéni választókerület képviselője lesz a Fidesz jelöltje 2018-ban is. A képviselő szentesi sajtótájékoztatóján a Délmagyar.hu beszámolója szerint azt mondta: nyugodt kampányra készül, és fel sem merült a pártban, hogy mást indítsanak a helyén.

A képviselő korábban hasonló nyugalommal kezelte, amikor másfél milliárdos mezőgazdasági támogatást egyszerűen kifelejtett a vagyonynyilatkozatából. Nem is volt alaptalan a nyugalma: később a Központi Nyomozó Főügyészség megállapította, hogy nem történt bűncselekmény, mert csak hamis magánokirat felhasználásáról lehetett szó, és "Farkas bizonyára nem is tudta, hogy rosszul tölti ki a vagyonnyilatkozatot".

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr5313597113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása