Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Arany iPhone-t vett a szegedi egyetem a dzsigolós rektorhelyettesének

2018. március 03. - Kristóf Tarnay

giphy_1_1.gif

Nyilván nem túl nagy jelentősségű az egyetem teljes költségvetését nézve, de vicces elolvasni azt a kiírást, milyen fontos szempontokat is mérlegelnek, amikor is a kampusz értékes közpénzét költik. Az Átlátszó Oktatás szúrta ki, hogy Prof. Dr. Nagy Katalin, nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettesnek vettek új telefont, a kiírásban az szerepelt, hogy csakis kártyafüggetlen és arany színű iPhone 6s-t fogadnak el. A színt a közbeszerzési kiírásban külön kiemelték:

Kérjük, hogy csak a kiírásban meghatározott arany színű készülékre szíveskedjen ajánlatot tenni, mert ettől eltérő színű termékre benyújtott ajánlatot nem fogadunk el!

Az egyetem szerint a leendő felhasználó választotta ezt a színt, és ettől nem drágább a telefon, bár a portál hozzáteszi, elképzelhető, hogy lett volna olcsóbb, de színben nem megfelelő ajánlat. Meg azt is, hogy az iPhone a piac leginkább túlárazott modelje, de ez csak afféle irigységgel kevert androidos ármány.

Az arany iPhone-t végül az Astrum 2000 Kft. szállította le 158 900 Ft + ÁFA áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9213711164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása