Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Tóth Péter: Orbán Viktor haveri köre és kedvenc püspöke jár jól a stadionépítéssel

2017. október 02. - Kristóf Tarnay

Aláírásgyűjtésbe kezdett a Szegedre építendő új stadion ellen a helyi Jobbik - jelentette be ma Tóth Péter, a párt helyi képviselője. Szerinte a városban nincs olyan futballélet, ami indokolttá tenné egy többezres stadion építését - írja a Szegedma.hu. A petíciót a párt standjainál lehet aláírni. Azt is mondta, ha ő nyerne a Csongrád megyei 1-es választókörzetben jövő tavasszal, akkor ezt beruházást megszüntetné, és a Csillag téren egy új egészségügyi centrumot hozna létre a stadionra szánt pénzből.

valami.jpg

A Délmagyar.hu szerint ezt követően hozzátette: csak Orbán Viktor haveri köre és kedvenc püspöke jár jól az építkezéssel. A Market a kivitelező, mely Garancsi Istvánhoz köthető.
 

Úgy látszik, Szegedet Garancsi Istvánra és Andy Vajnára bízták, úgyhogy a jövőben el kell azon gondolkodnunk, hogy Szegeden nem Habony Árpádot és Mészáros Lőrincet, hanem Garancsi Istvánt és Andy Vajnát szerepeltetjük a plakátjainkon, hiszen rájuk szabták Szegedet és a megyét.

- tette hozzá a politikus. A fideszes Nógrádi Tibor erre azzal reagált, hogy a részben a stadion mellett egyéb elemeket is tartalmazó "Szegedi Ifjúsági Centrum" 50 év lemaradását pótolhatja, és “Hál ‘istennek az a veszély nem áll fenn, hogy Tóth Pétert a szegediek valaminek is megválasszák."

(Hírösszefoglalónk)

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9612921435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása