Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Nem vicc: a KDNP-s képviselő szerint Soros tényleg maga a Sátán, a terve ellen küzdeni pedig keresztényi kötelesség

De szerencsére ott van a rózsafüzér is.

2017. október 09. - acontrario

ara.JPG

A KDNP országgyűlési képviselője, államtitkára, Aradszki András hétfőn napirend előtti felszólalásában végre lerántotta a leplet a gyűlöletes Soros-tervről. Nem, nem azt bizonyította be, hogy ilyen nincs, és a kormány szándékos gyűlöletkeltésének része ez az egész hazugságkampány. Aradszkinak azt sikerült az Országházban is összehoznia végre, hogy Soros György maga a Sátán.

A 444.hu videóján hallható és látható ennek a csupaszív keresztény embernek a felszólalása. Az egész alig több mint két perc, de minden benne van, amit egy igazi hazafinak tudnia kell, íme a felvezetés: „(…) a Sátán legnagyobb és legvégső támadása az egyház ellen a családok elleni támadás lesz. Látjuk ezt már az abortusz, az eutanázia, az egyneműek házassága és a genderelmélet politikai erőltetése vonatkozásában is”. Ha ez nem lenne elég, még itt van Soros György, aki „elvtársaival” „idegen migránsok tízmillióinak kényszeres betelepítését” szeretné elérni, „a Sátán elleni küzdelem pedig keresztényi kötelesség” – így Aradszki.

 És ezt még lehetett fokozni, az államtitkár szerint a nemzeti konzultáció egy kiváló lehetőség arra, hogy véleményt mondjanak a magyarok a „sátáni Soros-tervről”. És hogy miként is lehet ez ellen küzdeni? Itt a KDNP-s megoldása: "a rózsafüzér a legerősebb fegyver a Sátán ellen, képes a történelem megváltoztatására. És ezt Soros György is meg fogja tapasztalni!".

Itt megállt az államtitkár, behúzta a keresztényi féket, pedig biztos lenne tovább is. Miközben ennyi is elég volt ahhoz, hogy lássuk, ezeknek elment a józan eszük. És nem azért, mert meggyőződéssel hadoválnak ekkora ökörségeket, hanem azért, mert ezt az egészet tudatosan csinálják, hiszen tudják, ha a valódi politikai eredményeik alapján kellene őket megítélni, nem lenne az a rózsafüzér, amely segítené őket hatalmon maradni.

kép: kormany.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr7912944965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása