Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Úgy látszik, a Szegedma szerint is padlón van a szegedi Fidesz

2017. október 30. - Kristóf Tarnay

Az már önmagában is erős fordulat, hogy az egykori fideszes polgármester, Bartha László úgy tűnik, a Jobbikba tart, de ahogy a helyi fideszes sajtó leragálja mindezt, az épp a kormánypárt nem épp fényesen tündöklő szegedi szervezetére nézve negatív.

Megpróbálja megakadályozni a szegedi Fidesz újraépítését Bartha László?

- ha valamit újra kell építeni, az gyakorlatilag nem létezik. Ezt nem mi mondjuk, hanem a helyi fideszes lap. És nem játék ez a szavakkal, a cikk további részében - részben egy nem túl ismert helyi ngo közleményére hivatkozva - arról beszélnek, hogy Bartha ellehetetleníti a helyi Fidesz megújulását és újjászerveződését.

Korábban Kubatov Gábor nyilatkozta szintén a lapnak, hogy bár nem tartja Botkát jó polgármesternek, elismeri, hogy Bartha alatt rosszabbak voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9513116040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása