Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Kereskedelmi adóként megy tovább a szegedi református rádió

2017. november 03. - Kristóf Tarnay

pexels-photo-157557.jpeg

Az NMHH Médiatanácsa hozzájárult ahhoz is, hogy a Szeged 87,9 MHz rádiós frekvencián működő Európa Rádió november 6-tól megszüntesse hálózatba kapcsolódását a Debrecen 94,4 MHz-en szóló Európa Rádióval, és közösségi helyett kereskedelmi jelleggel folytassa működését - olvasható a hatóság honlapján.

Ez elvileg azt jelenti, hogy több helyi műsor lehet az eddig alapvetően debreceni központi műsort sugárzó vallásos rádióban, és a kereskedelmi jelleggel sugározhatnak reklámokat is. Magyarországon több vallásos rádió is fogható pár helyen elszórva, ilyen a katolikus Mária Rádió, és a protestáns Európa Rádió. Érdekes kérdés persze, hogy miután közösségi rádióként kapott frekvenciát, kereskedelmi jellegűvé válása esetén hogy nem kellett újra pályáznia, és megmérköznie más kereskedelmi, esetleg további közösségi rádiókkal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr9713157572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása