Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Nagyon szórakoztató, ahogyan Bayer Zsoltot próbálja arculatbaráttá varázsolni a megújult Echo Tv

2017. december 04. - Kristóf Tarnay

Az anyázós publicisztikáiról ismert Bayer Zsolt az Echo TV egyik arca, ez tagadhatatlan. A pártirodák rajongói csatornája azonban most igyekszik magát átpozícionálni fiatalos, modern hírcsatornává, aminek során nagyon szórakoztató módon és egyelőre kevés sikerrel próbálja Bayert eladható köntösbe csavarni.

Kezdődött az egész a technoevolúció libsi fellegvárában, az Instagramon, mert már olyanjuk is van. 

Az utolsó Sajtóklub kapcsán üzent Bayer Zsolt, hisz legközelebb már az új díszlettel láthatják. Ma este 20.30-tól az ECHO TV-n. #ECHOTV #SAJTOKLUB

45 Likes, 3 Comments - Echo TV (@echotv_official) on Instagram: "Az utolsó Sajtóklub kapcsán üzent Bayer Zsolt, hisz legközelebb már az új díszlettel láthatják. Ma..."

Majd teljesedett ki ebben az imázsfotóban, amelyben ugyanolyan természetellenesen próbálja a csatorna betuszkolni rózsaszín díszletei elé, mint azt anno Havas Henrikkel tette az ATV.

Echo TV

Echo TV. 53K likes. Magyarország első gazdasági tematikájú, közéleti és információs televíziójának hivatalos Facebook rajongói oldala

Szerencsére a komment szekcióból azért itt már látszik, hogy az arculat lehet új, a közönség hangvétele és elvárásrendszere a régi. Olyan hiteles lesz ez is, mint a Jobbik néppártosodása. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr513426695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dare 2017.12.04. 21:22:22

"Olyan hiteles lesz ez is, mint a Jobbik néppártosodása. "

Jó lenne megtudni, mi az ami hiteles?
Jelen pillanatban a széljobberek (sajnos sokan vannak) nem tartják hitelesnek, és a szélrózsa minden irányába (javarészt a Fideszbe) mennek.
A baloldali választók és a képviselőik szintén nem tartják hitelesnek.
Van még 4 évünk kivárni a hitelességet?
Az elemzők szerint igen.
Szerintem nem.
Sokat olvastam Vonától az elmúlt 4 évben.
Aki szerint nem hiteles, azért remélem talál más hiteles képviselőt az ellenzéki pártok közül.

morph on deer 2017.12.04. 22:43:09

“Bayer Zsoltból nem lesz szalonna” - olvasom.
Hanem mindből kolbász készül?

Arra mondjuk van egy ismert “szakember” a közelében, de azért mégis: nem túlzás ez egy kicsit?

Mert mi lesz a disznósajttal, például?!
Naugye..!

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.12.04. 23:03:46

@morph on deer: igazából ezt a címet az indexes szerkesztők írták, nem én xd de átvitt értelemben kell érteni ofc

hidroponi 2017.12.04. 23:05:17

@morph on deer: a disznosajtbol a rezsi szili lett.

2017.12.05. 00:08:24

@morph on deer: Bajor sertéscsülök, juhtúrós sztrapacskával.

2017.12.05. 00:10:55

@Kristóf Tarnay: Kutyából nem lesz szalonna. Tehát Bayer egy kutya???
Átvitt értelemben eb?

Kunhallmi Agnes 2017.12.05. 01:12:26

Bajjer egy mocskos fasiszta, nacista, rasszista, xenofobista, hitlerista, holokausztista.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.05. 06:25:50

Valamit nagyon jól csinálhat ez a Bayer, hogy ekkora ballib gyűlöletkampányt szerveztek ellene Soros és Brüsszel...

apro_marosan_petergabor 2017.12.05. 07:20:42

Bayer szerencsére nem akar és nem is változik.

Cycmen 2017.12.05. 08:11:02

@morph on deer: Milyen disznótoros szakértő vagy! Te ehetsz sertést? Esküdni mertem volna hogy nem! :D

Cycmen 2017.12.05. 08:19:05

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Persze hogy jól csinálja! Amikor valaki ügyesen rámutat a disznóságokra, egyből tahó nácivá válik! :DDDDD
A másik jellemző momentum az ilyen eseteknél hogy azonnal el akarják hallgattatni! Tudod, sajtószabadság van, tehát le lehet írni a legnagyobb aljasságot is, csak az igazságról kell kussolni!

Ballib cenzúrázók réme 25 2017.12.05. 08:57:38

Bayer írásait egy ballibnek nehéz elviselni.

Elvégre senki nem szereti, ha az orrát a saját marahságiaba nyomják mindntalan, mint ahogyan Bayer teszi a ballib hazaárulókkal.

Minden szava kincs.
magyaridok.hu/bayer-zsolt/

exterminador 2017.12.05. 09:11:27

A itt megnyilvánuló ismert trollok szellemi színvonalát jól jelzi, hogy a trágár Bayert tekintik az etalonjuknak. Lássuk tehát az aranytollú poéta néhány kulturált megnyilvánulását!

1. Ehhez neked mi a kurva anyád közöd van, te geci fluffer?
2. Akkor mi a kurva anyádat csinálnak, te geci?
3. Hm? A kurva anyádat!
4. Vagyis, aki azt gondolja ezek közül, hogy itt folytathatja azt, amihez otthon hozzászokott, azt ki kell baszni innen, a kurva anyjába!
5. Úgyhogy az azeri meg a horvát geciláda kéz a kézben bassza meg a büdös kurva anyját!
6. Aki nem, az takarodjon a kurva anyjába!
7. Úgyhogy elmennek a törökök a büdös kurva anyjukba.
8. Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA!
9. És mindegyiknek egyenként a kurva anyját!
10. Ez rólatok szól. A kurva anyátokat.
11. De hát, a kurva anyátokat!
12. Neked meg a kurva anyád…

Íme, a magyar polgári, keresztény kultúra a maga kiteljesedésében!

kvadrillio 2017.12.05. 09:17:30

na, ezeket kell kinyírni, mert ezek a világ legkártékonyabb élőlényei !!!!!

A brit munkáspárti vezető keményen nekiment a bankoknak

2017. december 01., péntek Európai ügyek, Gazdaságpolitika

A brit Munkáspárt vezetője szerint ma is ugyanazok a spekulánsok és hazárdjátékosok vezetik a nagybankokat, akik a globális pénzügyi válságot okozták.

Jeremy Corbyn csütörtök esti kifakadásának előzményeként a Morgan Stanley globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlege a brit politikai kockázatokról összeállított tanulmányában annak a véleményének adott hangot, hogy a brit piaci kilátásokra a belpolitikai fejlemények nagyobb kockázatnak tűnhetnek, mint a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnésének folyamata.

A Morgan Stanley elemzői szerint a brit belpolitikai helyzet befektetői szempontból is legalább olyan jelentőséggel bír, mint a Brexit, tekintettel a Konzervatív Párt vezette kisebbségi brit kormány ingatag helyzetére, és az azzal kapcsolatban érzékelt kockázatokra, hogy a Munkáspárt kormányra kerülve potenciálisan radikális gazdaságpolitikai irányváltásba kezdhet.

Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit baloldali ellenzéki erő vezetője a Morgan Stanley megállapításaira reagálva a Twitter üzenőportálon csütörtök este videón megjelent nyilatkozatában kijelentette: a Morgan Stanley-hez hasonló bankok nem irányíthatják Nagy-Britanniát, de mégis úgy gondolják, hogy ők irányítják, mivel jelenleg az általuk finanszírozott és az ő érdekeiket védelmező párt, vagyis a Konzervatív Párt van kormányon.

Corbyn szerint a bankok kormányon is akarják tartani a konzervatívokat, mivel a toryk “részrehajló gazdaságpolitikája és a leggazdagabbak javára végrehajtott adócsökkenései nekik kedveznek”.

A Munkáspárt vezetője annak a véleményének is hangot adott, miszerint “ezek ugyanazok a spekulánsok és hazárdjátékosok”, akik 2008-ban “összedöntötték” a gazdaságot, és utána “még nekünk kellett kihúznunk őket a bajból”. A bankok kapzsisága taszította válságba a világot, “és még mindig fizetjük ennek az árát”, mivel a konzervatívok a pénzügyi válság következményeit “felesleges és mélységesen káros megszorítások áterőltetésére” használták fel – tette hozzá.

Jeremy Corbyn szerint a Morgan Stanley vezérigazgatója tavaly 21,5 millió fontnak megfelelő (7,6 milliárd forint) fizetést vett fel, a londoni City pénzügyi központjának bankjai pedig 15 milliárd font prémiumot fizettek ki alkalmazottaiknak, miközben a tanárok, a kórházi ápolók, a bolti és az építőipari dolgozók számára egyre nehezebb a megélhetés.

Corbyn kijelentette: a Munkáspárt kormányra készül, és “amikor a bankárok azt mondják, hogy fenyegetést jelentünk, akkor igazuk van: fenyegetést jelentünk arra a káros, bukott rendszerre, amelynek részrehajlása a keveseknek kedvez”.
A Munkáspárt tervei között szerepel egyebek mellett egy állami tulajdonban lévő befektetési bank létrehozása 500 milliárd font tőkével, amelyet a kereskedelmi bankok kikerülésével közvetlenül infrastruktúra-fejlesztési célokra lehetne fordítani. Egyes elemzői vélemények szerint ekkora tőkeösszeget legfeljebb a hitelpiacról lehetne előteremteni, vagyis a kezdeményezés ennyivel növelhetné a brit államadósságot.

Forrás: MTI

kvadrillio 2017.12.05. 09:18:47

"""ma is ugyanazok a spekulánsok és hazárdjátékosok vezetik a nagybankokat, akik a globális pénzügyi válságot okozták."""

...hmmm.....és így akar a világ végre előrelépni ??? ezekkel ????? :O)))))

kvadrillio 2017.12.05. 09:19:25

jahhh...és ÉJJJJJEN A MUNNNKÁSPÁRT !!! :)

Cycmen 2017.12.05. 09:21:00

@exterminador: "Íme, a magyar polgári, keresztény kultúra a maga kiteljesedésében!"

A "polgári" terminust nem keresztényekre szokták alkalmazni, a szóhasználat meg.... khm. erős erős nem mondom, de hát ki miből ért ugyebár, meg mit érdemel!
Tudnék példát rengeteg ballib szarrágó közönséges meg mocskos megnyilvánulására és "amilyen az aggyon isten olyan a fogaggy isten"!

orgoványi erdőjáró 2017.12.05. 09:28:47

A libtardoknak az a baja a Bayerrel, hogy ő minden ökör PC-ség nélkül közli a tényeket, mutat rá a libsi gazemberségek mögött rejtőző érdekekre, célokra. A mondanivalójával ezért soha nem is tudnak vitába szállni, hanem inkább pocskondiázzák. Lehet köpködni őt, de a bokájáig sem értek!

MACISAJT 2017.12.05. 09:35:17

Bayert félretéve, nem kis elégtételt okozott azt látni, hogy a rendszerváltás körüli "joghézagon" Székely Ferenc és Gyárfás által gründolt, a köztévét szátrabló ballib fészek, a forrók, havasok,aczélok Pártkeltéjének székházának tetejéről porba hullik az embléma...

Ebül szerzett jószág ebül is vész el-tartja a mondás. És a Magyar Hírlap, Népszabadság, Napkelte történetét látva, ez igaz.

Fergio 2017.12.05. 09:37:38

@Ballib cenzúrázók réme 25:
Elkezdődött a munkaidő bértroll?

Feltettem néhány poszton neked kérdéseket a híres Soros-tervről, basztál válaszolgatni... amikor már nem megy annyira a hazugságok magyarázása, akkor a bértrollok valahogy elkussolnak, igaz?

Én inkább azokra vagyok büszke - tudod: tudósok, matematikusok, fizikusok, szóval nemzetközileg is elismert SZAKEMBEREK - akik lemondtak a lovagi címükről, mert nem akartak egy olyan körbe tartozni, ahol a bayerféle tahókat is kitüntetik. De nyugodtan nyalogassátok a seggét. Bayer írásait nem csak a ballibeknek nehéz elviselni, hanem minden intelligens, kultúrált ember számára, politikai hovatortozás nélkül. De hát ezt egy fideszes bértroll sosem fogja ezt megérteni, mert fizetik azért, hogy ne gondolkodjon. Akik nem gondolkodnak, azoknak tuti jó bayer.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.12.05. 09:41:21

Egyébként az új stúdióban ugyanolyan a berendezés, mint édesdrágabolgárúrék jobb létre szenderült ATV-s műsorában, az Újságíróklubban volt. (Édesdrágabolgárúr, Mészáros, Zavar Jani, Dés János..)

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.12.05. 09:44:58

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Anno azon gondolkodtam, hogy miért nem csináltak a ballibsik egy kereszt-visszaadó performance-t mondjuk a Sándor palota előtt. Hisz jók ők ebben a műfajban.
Az ok egyszerű. Túl sok kereszt volt a zaciban..:))))))))))))

MACISAJT 2017.12.05. 09:54:28

A kádár-aczéli idillben pl. ilyen esetek nem jelenhettek meg Rockenbauer hajdani filmjében:
www.hetek.hu/hatter/201001/politikai_krimi_szentesen

Rosszul teszi Bayer hogy ezeket is felemlegeti?
A sokat hangoztatott "múlttal való szembenézés" mindig csak egyirányú?
Még mindig a felakasztott, kiűzetett, felszámolt nyilasokkal foglalkozni, de a máig uralkodó kommunista rémtettek évtizedeiről ciki ha szó esik?

A mérce ugyebár.
Ma éppen az index címoldalán csinálnak egy kommunista ávós tömeggyilkosból , eisenberger benjáminból egy amolyan biszku béla-szerű kedves öreguras csibészt:
"Az egykori szabó a Szovjetunióból hazatérve vissza a kaptafához alapon a Magyar Ruhaipari Tervezővállalatban kap állást; könyvtáros lesz, de még a Kádár-rendszert is végigéli, egészen a rendszerváltásig. Joviálisnak látszó, elhízott nyugdíjasként éldegél egy papagájokkal telezsúfolt lakásban – miközben már nem annyira ő, mint felesége, a hajdani Rákosi-titkárnő az úr a háznál."

rovid 2017.12.05. 09:57:33

bayer új arculata? baltával testvérek, baltával!!

Cycmen 2017.12.05. 10:00:23

@Fergio: Jó hogy szóba hoztad a "lovagokat" ! Azokat a nagyorrú görbelábú nyavalyásokat elképzeltem páncélban verset mondani egy vártorony tövében!
A lovagi tornába már bele sem merek gondolni!

Cycmen 2017.12.05. 10:02:08

@MACISAJT: És ezek simán visszatérnek ha engedjük b+!

morph on deer 2017.12.05. 10:18:04

@orgoványi erdőjáró:
“Lehet köpködni őt, de a bokájáig sem értek!”

Olyan magasra lesz felhúzva? Vagy miért?

morph on deer 2017.12.05. 10:21:01

@Cycmen:
“Esküdni mertem volna hogy nem! :D”

Látod, látod! :)
Mert néha még a látszat is csal, nem csak a propagandahivatal...

morph on deer 2017.12.05. 10:35:12

@exterminador:
“Neked meg a kurva anyád…”

Anyakomplexusos kicsit, hát van ilyen.
Hiányzik a kedves mama, biztosan azért emlegeti. Egy kis ‘ödipuszi’ anyutól Zsoltikának, és mindjárt lenyugszik, semmi baj..!

blah 2017.12.05. 10:55:38

ez az ember mindannyiunk szégyene

Cycmen 2017.12.05. 11:09:33

@blah: ez az ember mindannyiunk szégyene

Látod öcsém, már többre vitte mint te, mert miattad csak a családod szégyenkezik!

blah 2017.12.05. 11:49:51

@Cycmen: most azt hagyjuk, hogy látnoknak képzeled magad, de elég beteg önmagában az értékrended is ha szerinted az az eredményesebb ha minél többen szégyenkeznek valaki miatt.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.12.05. 13:07:45

@exterminador:

Mi a vélemányed Bőtös Boci vasvillás, IFA-s álmodozásáról? Az renden volt ugye..?

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.12.05. 13:13:50

@Fergio: Ez a kereszt visszadó ökörség arra nagyon jó volt, hogy ledöbbenthetett az ember, hogy ki mindenki kaphatott ilyen kitüntetést a ballibsi kurzus alatt, olyanok mellett, akik persze valóban megérdemelték..

Fergio 2017.12.05. 14:30:02

@Cycmen: Látod ez a gond, hogy csak "nagyorrú görbe lábú" lovagokat tudsz elképzelni.
Ne Bayerből indulj ki, mert ő valóban nagy orrú és görbe lábú, de lovagnak hívni erős túlzás. Esetleg nyeszlett írnok lehetne... :DDD

A KÉT MILLIÓ MENTI MEG EUROPÁT 2017.12.05. 14:33:01

BAYER A LEGJOBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fergio 2017.12.05. 14:43:05

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: Érdekes, a "ballibsi kurzus" alatt egy fideszes ellenzéki sem hápogott, hogy kik kapnak ilyen érdemrendet...
De képzeld csak mit találtam! 2001-ben Balázs Fecó (zenész), 2002-ben Fekete László (erősportoló) is kapott ilyen kitüntetést például! (Ezt csak azért írtam, mert ők nem tudósok, filozófusok vagy közgazdászok) És képzeld ebben az időszakban Orbán Viktor volt a miniszterelnök!!! Ugye, hogy ki mindenki kaphatott kitüntetést? Én is ezt mondom! De hogy egy mocskos szájú, Orbán-haver hogy kaphat ilyet, azt én magam sem értem...

ételizésítő 2017.12.05. 15:10:13

Jó a fácsés kép, csak az első 2 betűt kellene cserélni EC helyett TA-ra, meg a végére kell egy ékezet.

Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja ! 2017.12.05. 21:25:01

@Fergio: Azért nem "hápogtam" mert nem követem, hogy kik kapnak kitüntetéseket. Csak a visszaadási cirkusz során szembesültem néhány névvel.
Miért csak tudósok kaphatnának ilyen kitüntetést? Balázs Fecó zenész, Fekete sportoló.

wolves84lb 2018.04.03. 09:25:00

@Nem anyja Nikolics..Nikolicsné az anyja !: na, akkor sorolnál pár nevet, akivel bajod van? mondjuk 4-5 elég lesz...trollocska :)))

wolves84lb 2018.04.03. 09:25:48

@orgoványi erdőjáró: a kurva anyád. Remélem, nem baj, hogy minden PC-ökörség nélkül közöltem veled a véleményemet?

orgoványi erdőjáró 2018.04.03. 10:00:37

@wolves84lb: na erről van szó, pontosan ennyi telik tőletek, liberálfasisztáktól.
süti beállítások módosítása