Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A Retek utca lakói nem kaptak zebrát a sarokra, ezért valaki felfestett egyet, amit persze nem tart be senki, ezért elég veszélyes, a rendőrség nyomoz

2017. december 22. - Kristóf Tarnay

2_2.jpgFotó: Délmagyar.hu

A Retek utca és a Bite Pál utca sarkán jól jönne egy zebra - gondolták a helyiek, és többször kérték az önkormányzatot, ám kérésük el lett utasítva. Most valaki úgy döntötte, elég ha gerillaakció keretében felfesti maga. Persze ez nem oldotta meg a helyzetet, a gyalogosok egy része azt hiszi, valódi, de az autósok nem tartják be, mert - mivel kamu - nincs előtte tábla.

Így vagy azt is kellett volna gyártani, vagy türelmesnek kellett volna lenni. A Szegedi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a kamuzebra ügyben, amin azért középen eléggé látszik, hogy graffitivel készült, mondjuk én is mindig így firkáltam ha óvodás koromban a végére meguntam a színezést.

(via Délmagyar)

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr3913517597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása