Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Embercsempészeken ütött rajta a TEK Sándorfalván, videón az elfogás

2017. június 14. - Zolko128

Kedd hajnalban tört rá tucatnyi autóval és furgonnal érkező TEK-es a sándorfalvi Kolozsvári utca sarkán álló családi házban élőkre. Két embert elvittek, az egyik a házban lakott. Az egyik, félig arab származású férfit a szomszédok elmondása szerint az elmúlt néhány hétben feltűnően sokan keresték a házában.

 

2_1.jpgFotó: Tudósító

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai a Terrorelhárítási Központ és a KR Bevetést Támogató Osztály segítségével június 13-án, összehangolt akció során fogtak el két férfit Sándorfalván és Szegeden.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi pénzért – fejenként átlagosan 1500 euróért – vállalta, hogy Szerbiában és Romániában tartózkodó illegális migránsokat juttat Magyarország, illetve az Európai Unió területére.

Az ügyben KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály bűnszervezetben elkövetett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - írta a police.hu.

(Dél Magyar)

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr8612592363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása