Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A tízmilliárdos stadion, ami örömet szerez a szegedieknek

2018. május 29. - Kristóf Tarnay

Az elmúlt hét legfontosabb hírei az immáron portálra költözött Szegedi Csípősről.

Török Márk, az örök egyetemista most éppen az Alkotmánybíróságon igyekszik elérni, hogy még EHÖK-elnök maradhasson. A legjobb az egészben, hogy akármi is lesz a döntés, a folyamatnak halasztó hatálya van, így addig maradhat székében. Akárki akármit mond, a kitartását tanítani fogják!

A rendőrökben már alapból gyanút keltett, amikor egy nő teljes nyugalommal betelefonált a segélyhívóra, és közölte a házuk leégett, és amúgy a szüleik is benn vannak. Később kiderült, élettársával megölték mindkettőjüket, ráadásul párját már többször elítélték, nemrég szabadult. A borzalmas vásárhelyi tragédia részletei itt.

Ne lepődjünk meg, ha a szegedi megállókban lévő digitális kijelzőn egy busz mögött a várakozást jelölő percek száma kettőről nem egyre, hanem háromra ugrik - ugyanis most már a villamosok és trolik mellett ezeket is valós időben jelzi. A rendszer pontatlanságáért tehát már nem bosszankodhatunk - ellenben a buszokén tűpontossággal tehetjük ezt,

A Tisza halőrei is megtették ezt, mikor közel negyven mázsa döglött halatt kellett kihalászniuk a folyóból - oxigén hiányában megfulladtak, amiben a szakemberek szerint a nagy eső is közrejátszhatott.

A ötvenedik jubileumát ünneplő SZIN látogatói viszont biztosan nem fognak bosszankodni, hiszen a fesztivál egymás után jelenti be a világsztár fellépőket. A Pet Shop Boys és Jess Glynne mellett Sean Paul is fellép a Tisza-parti fesztiválon idén augusztus végén.

Kiss-Rigó László megyéspüspök pedig televíziós kérdésre elárulta végre a titkot: hogy miért fontos szerinte egy ifjúsági központtal együtt tízmilliárd forint közpénzből még egy stadiont építeni Szegeden,  benne többek közt beépített kápolnával is, mindezt egy kieső csapatnak? Örömet akar szerezni ezzel Szegednek.

Örülnek már, írják meg komment szekcióban, vagy Facebook-oldalunkon a posztok alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6914009778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása