Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Magyarországon épült meg a világ legrövidebb kerékpárútja – Sajnos nem véletlenül

Erről a bringaútról a semmiből jutunk el a kilátástalanságba.

2017. szeptember 27. - acontrario

 bringaut_0926.jpg

Nagyjából az utóbbi tíz évben minden választások során megígérik a helyi politikusok vagy politikusjelöltek, hogy Pomázon megépül végre a bringaút a környező települések, Szentendre és Budapest irányába, de a „bársonyszékbe” ülve ezt valahogy mindig elfelejtik a helyi „nagyságok”.

Pomázról jelenleg csak a legelszántabb bringások merészkednek ki a nagyobb forgalmú utakra, gyerekeknek, időseknek esélyük sincs, hogy kerékpárral közelítsék meg egyebek közt a közeli Dunapartot, ugyanis nincs egy épkézláb kerékpárút. Ebből lett elegük a helyieknek, pomázi civilek az autómentes nap alkalmából átadtak egy közadakozásból épült, mindössze 1 méter hosszú „bringautat”, hátha veszik a lapot a település vezetői.

A figyelemfelkeltő akció ötletes volt, a kérdés, hogy a jövőben ki és mit mer majd megígérni Pomázon.

 

Fotó: Levegő Munkacsoport

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6312903482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása