Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Kapucsínócsoda ezresért: jön a Starbucks Szegedre!

2017. október 10. - Kristóf Tarnay

A szegedi Instagram-felhasználók és újgazdag kávésznobok végre megkapják, amire régóta vágytak: városunkban nyílik az első vidéki Starbucks Magyarországon. A jellegzetes névvel ellátott kávét hét év után hozzák el Budapesten kívülre, és a tervek szerint még idén indulnak.

pexels-photo_1.jpg

A márka közép-európai vezetése pezsgő egyetemi és kulturális élete miatt választotta az egyetemvárost első vidéki kávézójának helyszínéül - írta a Delmagyar.hu. A Starbucksot Szegedre oldal - akinek rajongói örömmel osztották meg a hírt - emlékeztetnek: 2013-ban egy hídi vásár erejéig pár napig lehetett már Szegeden Starbucks-kávét kapni, és azóta sokan várják, hogy állandó jelleggel is megtelepedjen városunkban a lánc.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr1012948461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_kalapos_ 2017.10.10. 17:49:16

Kiváló minőségű kávé? A szavazás tárgyában még a Starbucks szerepelt :)
süti beállítások módosítása