Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A szegedi tömegközlekedésben másfél éve működő újítást vezetnek be Budapesten

2017. november 10. - Kristóf Tarnay

telefon_wifi_kez.png

Na, kitalálja, mi az? Hát persze!

Az ingyen Wi-Fi!

Szegeden másfél éve kezdték el kihelyezni az első tesztjellegű hotspotokat a Pesa villamosokra, azóta az összes helyi járaton, a buszokon, a villamosokon, és a trölikon is elérhető, és általában jól is működik az ingyenes vezetéknélküli internet-hozzáférés.

A fővárosban egyelőre hat helyszínen folyik a teszt-jellegű kiépítés, majd további helyeken fog megvalósulni, a Budapest Free WiFi koncepcióval összhangban a hozzáférési pontok a kiemelt turisztikai jelentőségű közlekedési csomópontokban valósulnak meg - írja az Index.

Mindez városunkban már működik, hamarosan pedig érintésmentes fizetéssel ellátott terminálok is lesznek a járműveken, így ha a papír alapú bérleteket végre le tudnák cserélni digitálisra, az ember teljesen a XXI. században érezné magát a napfény városában.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr7813230213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása