Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Matolcsy György fia 430 milláért vett egy budai luxusvillát

2018. március 13. - szegedijudit

 

Mint a mesében: Matolcsy György fia vett egy budai luxusvillát, ahol az apuka és az új felesége boldogan élnek

Na és erre ki adott pénzt? A jegybankelnök unokatestvére. Ennél kerekebb már nem is lehetne a történet.

"A Rózsadomb szélén, tökéletesen csendes nyugodt mellékutcában, erdő mellett, harapni való tiszta levegőben, néhány éve provanszi stílusban, a legnemesebb anyagokból minden részletében finoman kidolgozva épült mediterrán jellegű luxusvilla" – így hirdették nemrég azt a luxusvillát, amelyben most Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és fiatal felesége él.

A 24.hu bukkant rá a sztorira, a portál azt írja, hogy a jegybank elnöke, akinek szinte semmi megtakarítása nincs a vagyonbevallása szerint, meglehetősen rejtőzködve él abban az ingatlanban, amelyet korábban 430 millió forintért árult az előző tulajdonosa. Az új tulajdonos Matolcsy Ádám, az MNB-vezér fiának egyik cége, a Magyar Stratégiai Zrt., amely a vásárláshoz hitelt is kapott a Szemerey Tamás érdekeltségébe tartozó NHB Növekedési Hitel Banktól. Nem mellékes: Szemerey Matolcsy György unokatestvére.

A portálnak Matolcsy György fia elismerte, hogy övé a villa, és azt mondta, annak egy részét az apja bérli tőle. Hogy mennyiért, azt már nem árulta el. De azt legalább tudjuk, hogy milyen összetartó ez a család: a Matolcsy-fiú megvesz egy villát, beköltözteti a papát és annak feleségét, és minderre Matolcsy György unokatestvérétől kap pénzt.

 

 

Fotó: adatlap.ingatlanonki.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6313735678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása