Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A szegedi Kálvin-téri református gyülekezet szomorú az Európa Rádió lekapcsolása miatt

2017. november 10. - Kristóf Tarnay

A helyi adás megszűnése szomorúsággal töltött el bennünket,

hiszen számtalan gyülekezeti tagunk és még több, az egyházhoz szervezetileg nem kötődő személy hallgatta és ismerte meg református hitünk alapjait és értékrendjét, valamint a sugárzott áhítatokon és istentiszteleteken keresztül Jézus Krisztust is, akinek megismertetése a missziói parancs alapján legszentebb kötelességünk. Így az Európa Rádió, azon kívül, hogy általános emberi értékeket közvetített, missziói eszköz is volt. - válaszolta lapunk kérdésére Juhász András, a Szeged-Kálvin téri református gyülekezet lelkipásztora.

refi_templom_szeged_maps.pngFotó: Ozsvár Péter

 

Emlékeztetett: a szerkesztő búcsúzásakor megemlített: a helyi gyülekezetek (Szeged-Honvéd tér, Szeged-Kálvin tér, Szeged Petőfi telep, Szeged-Újszeged) szeretettel és tárt kapukkal várják mindazokat, akiknek lelki éhségét eddig a Rádió elégítette ki.

Hozzátette: az Európa Rádió fenntartóit úgy tájékoztatták, hogy az Európa Rádió elhallgatása Csongrád megyében csak rövid időre szól és reményeink szerint jövőben egész Csongrád megyét lefedjük majd hallgatottságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr8013219843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása