Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Házmestereket küld a város a vásárhelyi társasházak lakóira

2017. november 27. - szegedijudit

Megszállná az önkormányzat a hódmezővásárhelyi társasházakat. Kiebrudalnák a közös képviselőket a panelekből. A forgatókönyv a régi: sajtóhadjáratot indítanak a komplett szakma ellen, fellobbantják a népharagot a munkájukat becsülettel végző házkezelők iránt, hogy aztán a gondviselő Párt földi helytartóiként segítő kezet nyújtsanak, és bekebelezzék a magánszektor egy újabb szeletét.

hazmester.jpg
Egyeztetésekre, párbeszédekre nincs szükség, hisz nem az cél, hogy jobb szolgáltatást kapjanak a lakók. (Ha így lenne, nem az OKJ-s tanfolyamról épp csak távozó friss papíros szakikat küldenének lépcsőház-forradalomba.) Arról van szó csupán, hogy létezik egy hivatal, melynek képviselői kapcsolatban állnak sok ezer emberrel, a hatalom birtokosai pedig szeretnének ebből politikai tőkét kovácsolni.
Semmi sem kötelező - hesegetik el maguktól a gyanú árnyékát is, a városi házmesterek irreálisan nyomott áraival azonban nehéz lesz veresenybe szállni. Még akkor is, ha a lakóközösségek titkon tudják, fél pénzért, képtelenség lesz ugyanazt a színvonalat hozni.
(Persze nem kizárt, hogy a különbözetet kipótolják az adófizetők nagy közös kasszájából. Nem nagy ügy! Az elődök is közpénzen építgették a hatalmukat. Igaz akkor még „Tanács" volt a Városházára írva.)
seprus.jpg
További infó:
http://szegedicsipos.blog.hu/2017/11/13/cseri_tamas_lazithat

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr713397107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása