Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Botrány! Ellenvéleménnyel találkoztak a szegedi fideszesek

2017. december 12. - Kristóf Tarnay

migszol_flashmob.png

A kormánypárt helyi aktivistái lassan egy hónapja gyűjtik az aláírásokat a természetesen tök baromság "Botka-terv" ellen, amelynek keretében Botka állítólag "migránsokat akar betelepíteni Szegedre" (természetesen menedékkérők letelepítéséről nem a város, vagy annak polgármestere, hanem az állam dönt).

Ma a Migszol 15 aktivistája odament a Széchenyi téren, a nagy Posta előtt felállított standjukhoz, és felolvasták nekik, milyen büntetési tétel sújtja a közveszély híresztelését. A két pártaktivista rögtön elhagyta a standot, és elmenekült az ellenvélemény elől, meg sem próbált érvelni az állítólag általuk képviselt ideológia mellett.

Az egykori helyi kormánylap, a Délmagyar einstandolása óta "tiniciciző" bulvárlappá avanzsált SzegedMa és a helyi Fidesz ezt úgy adta elő, hogy "a nyílt utcán támadták meg a Fidesz segítőit", Később módosították a cikket arra, hogy "beléjük kötöttek" (a cikk webcímén jól látszik az eredeti címadás), és idézőjelbe tették a leadben a nekirontottak szót is. Alább látható a migszolos Kékesi Márk által közzétett videó az esetről:

Flashmob Szegeden

A Fidesz szegedi szervezete aláírást gyűjt "Botkáék betelepítési terve" ellen, ami sosem létezett, nem is létezhetett. A közpénzből finanszírozott félelem- és gyűlöletkeltés büntetőjogi szempontból is aggályos, erre egy tucat jóérzésű szegedi állampolgár hívta fel a vélhetően nem önszántukból aláírást gyűjtő fiatal aktivisták figyelmét, akik azonnal elmenekültek, hátrahagyva az aláírók személyes adatait is tartalmazó íveket.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr8413483533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2017.12.13. 11:47:15

Érdekes lesz, amikor a ti standotok előtt jelenik meg majd 15 ellenvéeménnyel bíró polgár és lép fel veletek szemben.

A plakátrongálásotok nem jöttbe, a know-how-tokat kaserolták a libbant komcsi bírák. Láss csodát, nem csak ti rongálhattok plakátokat, a tieiteket is elpusztítják, kifordítják azok, akiket évekig provokáltatok következmények nélkül.

Ez csak a kezdet.
Nem csak keresztény temetőket lehet rongálni, kereszteket, templomokat, jobboldali államférfiak, tudósok, művészek emlékműveit, emléktábláit festékezni, firkálni, körbefosni szeméttel.
MEgtanuljátok előbb, utóbb, hogy nem csak nektek szabad a pusztítás.
süti beállítások módosítása