Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány

2018. március 07. - szegedijudit

Minden háztartásnak jár és még Erzsébet utalvány is lesz a választások előtt.

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány: minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámlájából - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A kormányfő közölte, a kedvezményt megkapják a távfűtést használók is. Ennek részleteit Kósa Lajos miniszter tárgyalja meg az önkormányzatokkal - tette hozzá.

Elmondta, akik hagyományos módon fűtenek, szenet vagy fát használnak, az ő esetükben megnövelik az erre a célra szolgáló szociális pénzügyi keretet egymilliárd forinttal.

Orbán Viktor az intézkedéseket azzal indokolta, az elmúlt hetekben rendkívüli hideg volt Magyarországon, megnőtt a családok gázfogyasztása és megnőtt a rezsiszámla.

Emellett újból kiküldenek tízezer forintot Erzsébet-utalványban a nyugdíjasoknak. Az Idősügyi Tanács kereste meg a kormányt állítólag, ami a jó gazdasági mutatók miatt kérte a kormányt, hogy újból adjanak pénzt a nyugdíjasoknak.

mti.hu nyomán

rezsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr5513723344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása