Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Alaáírás gyűjtés indult az állami vezetők bérplafonja érdekében

 Az LMP aktivistái is gyűjtik az aláírásokat az állami cégvezetők bérének m a x i m á l á s á r ó l szóló népszavazási kezdeményezéshez

2017. július 28. - szegedijudit

Az LMP is gyűjt aláírást az állami vezetők bérplafonja érdekében

    Budapest, 2017. július 28., péntek (MTI) - Az LMP aktivistái is gyűjtik az aláírásokat az állami cégvezetők bérének maximalizálásáról szóló népszavazási kezdeményezéshez.

 

lehetmas.hu/kozpenzmento-nepszavazas

 

fullsizeoutput_7d.jpeg

   



Az LMP is gyűjt aláírást az állami vezetők bérplafonja érdekében
    Budapest, 2017. július 28., péntek (MTI) - Az LMP aktivistái is gyűjtik az aláírásokat az állami cégvezetők bérének maximálásáról szóló népszavazási kezdeményezéshez.
    Hadházy Ákos társelnök ezt pénteken, Budapesten, az Oktogonon Vágó Gáborral, a népszavazás kezdeményezőjével közösen jelentette ezt be, aláírásgyűjtő aktivistáik jelenlétében.
    A társelnök ezt azzal indokolta: elég volt a közpénzek ellopása.
    Emlékeztetett: miután a Fidesz választást nyert, "nagy haraggal ment neki a pofátlan végkielégítéseknek", de néhány héttel ezután már sokmilliós fizetéseket osztott saját embereinek.
    Hozzátette, mind az 5 millió forintos jövedelmet kapó Matolcsy György jegybankelnök, mind a legfőbb ügyész ugyanekkora bérét emblematikusnak tartja. Előbbi sok százezer devizahiteles tragédiájáért felelős, hiszen kiemelt szerepe van a forint gyengülésében, utóbbi családja, a Polt család pedig szerinte azért kap ekkora fizetést, mert a legfőbb ügyész engedi a lopássorozatot.  
    Vágó Gábor kijelentette: ahogy a négyigenes népszavazás a Kádár-rendszer végét jelentette, a szociális népszavazás pedig a Gyurcsány-kormányét, ez Orbán Viktor rendszerének vethet véget.
    Hozzátette: nemcsak a bérfeszültség miatt tartanának népszavazást, hanem a letelepedési kötvényekről is tartanának, ahogy a korrupciós bűncselekmények elévüléséről is megkérdeznék az embereket.

bki \ bzt

MTI 2017. július 28., péntek 17:10
  

 Hadházi videó az aláírásgyűjtésről:

https://www.youtube.com/watch?v=iSsbqE0YXRM&feature=youtu.be



Pártok-LMP

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr2812697177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása