Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Tárgyalhat a parlament a devizahitelesek problémáiról

Már amennyiben a Fidesz megjelenik

2017. október 18. - acontrario

svfr.jpg

Megszerezte a szükséges negyven képviselői aláírást az LMP az általa kezdeményezett vitanaphoz, amelyet a devizahitelesek ügyéről tartanának – jelentette be Hadházy Ákos társelnök szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. A kérdés szerintünk csak az, hogy az ügyben képmutatóan viselkedő fideszes és kdnp-s képviselők részt vesznek-e vagy csak azt fogják hajtogatni, hogy ők már mindent megoldottak?

Hadházy szerint a kezdeményezésüket a Jobbik és független képviselők támogatták, míg a szocialisták, ahogy azt korábban bejelentették, nem adták aláírásukat ahhoz. Továbbra is szükségesnek tartotta a kérdés parlamenti megvitatását, kifogásolva, hogy Matolcsy György jegybankelnök nemrég “állítólagos” devizahitel-károsultakról beszélt, vagyis Hadházy Ákos szerint még a vezetők sem érzékelik a probléma súlyát. LMP-és és szocialista képviselők augusztusban egyszer már kezdeményeztek egy vitanapot a kilakoltatások megfékezéséért egy rendkívüli ülés keretében, ám az ülés a kormánypártiak távolmaradása miatt határozatképtelen volt, így annak napirendjét sem fogadták el.

Mi úgy gondoljuk, hogy helyes a kezdeményezés, butaság, hogy a szocialisták nem akarnak foglalkozni ezzel az üggyel, de sajnos nagy az esélye, hogy a Fidesz el sem megy erre az ülésre sem és álságosan fog magyarázkodni.

mti.hu nyomán, kép: jokortv.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6813016788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása