Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Bemutatták a Momentum Csongrád megyei jelöltjeit

2017. október 31. - Kristóf Tarnay

Bejelentette a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján a Momentum Mozgalom, mely körzetben kiket indít a 2018-as választásokon.

  • Csongrád 01. OEVK – Mihálik Edvin
  • Csongrád 02. OEVK – Boros-Gyevi Gergely
  • Csongrád 03. OEVK – Csányi Balázs
  • Csongrád 04. OEVK – Jakab Tamás

Mihálik Edvin a párt helyi elnöke, 23 éves egyetemista, többször szerepelt már helyi eseményeken, köztük az emlékezetes bemutatkozó rendezvényükönlapunknak is nyilatkozott a legutóbbi akciójuk során. Boros-Gyevi Gergely 30 éves szegedi közgazdász. A NOlimpia kampány után lett a Momentum tagja, korábban semmilyen politikai szerepet nem játszott, és más politikai szerveződésnek sem volt tagja.

A párttagsággal az volt a célja, hogy egy olyan országot építésünk, ahonnan a fiataloknak nem kell elmenniük, hiszen korábban ő is dolgozott külföldön, végigjárta a kelet- európai munkavállalók ranglétráját. Fontosnak tartja hogy az ott látott teljesítményelvűségen épülő társadalom valósuljon meg Magyarországon is.

- mondta el róla lapunknak a szegedi elnök. Az összes jelölt itt olvasható

A többség már kiállt

Az MSZP, a Jobbik, az Együtt, és a Párbeszéd is bemutatta már Csongrád megyei jelöltjeit. Ezek alapján eddig az összes párt külön jelöltet állít, ami persze még magában hordoz egy-egy esetleges visszalépési lehetőséget egy esélyesebb javára. Most, hogy a Momentum névsorát is megismertük, már csak az LMP és a Fidesz megyei jelöltjeire várunk: a zöldpárt jelezte, hamarosan nyilvánosságra hozza. A Fideszéről azonban még nem tudni semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr913119922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása