Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Holnap indul a 2017-es Száraz November!

2017. október 31. - Szegedi Atilla

sober_november.png

Immáron második alkalommal rajtol el Magyarországon a Száraz November.

„Önmagunk és az alkoholhoz fűződő viszonyunk jobb megértésére épülő, egy hónapos absztinencia kampányát a budapesti székhelyű civil szervezet 2016-ban az angliai Sober October mintájára építette fel, és idén már a tavalyi tapasztalatokat is felhasználva, azokra tovább építkezve folytatja a megkezdett munkát” – írja közleményében a Kék Pont Alapítvány.

A Száraz November célja a szervezők szerint, a mértékletesség erényének és az öngondozás gyakorlatának elmélyítése az alkohol iránti sóvárgásban megtalált tanulságok által. Fontos cél a testi és lelki megújulás, az önismeret fokozása, a vágyak megregulázása, valamint az italozás okozta problémák korai felismerése. Ezentúl nagyon fontos folyomány lenne, hogy szélesebb körben is meginduljon a társadalmi párbeszéd az alkoholfogyasztási szokásainkról.

A szegedieket is arra buzdítjuk, hogy egy hónapra tegyék le minél többen a poharat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr2713120404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása