Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Kedves üzenetek lepték el Szegedet is

2017. október 31. - Kristóf Tarnay

foto.JPG

Meleg szavak ebben a hidegben (A szerző felvétele)

Néhány héttel ezelőtt volt már egy hasonló akció itt Szegeden és országszerte - ezen felbuzdulva a szervezők megismételték a az eseményt, melynek során kedves üzenetekkel ragasztották tele a város forgalmas pontjait, hogy egy kis melegséget csempésszenek a rohanó mindennapokba.

Eredetileg egy kávézóban történő kedves üzenet írásnak indult, végül a Tisza Lajos Körúton, a Dugonics téren,a Szentháromság utcában, és az Aradi Vértanúk terén is kerültek ki cetlik pozitív feliratokkal - mondta el lapunknak Sebestyén Edmond, a kezdeményező Ötszázalék Egyesület elnöke.

Ez egy nagyon spontán ötlet volt, mert csütörtökön találkozunk az eseménnyel, péntek délben találkoztunk a helyi szervező Utime képviselőjével és megbeszéltük, hogyan csináljuk.

- tette hozzá. Legközelebb a november 11-ei erdőtisztításhoz fognak csatlakozni, mert úgy gondolják, hogy "nem csak magunkat kell rendbe tenni, hanem a közvetlen környezetünket is".

Néhány kedves üzenet Szeged népének. @kedvesuzenetek @utimeszeged

Ötszázalék (@otszazalek) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6413118270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása