Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Top 5: dühös emberek a helyi újságban

2017. november 05. - Kristóf Tarnay

duhos.png

Sok mindenért lehet az ember dühös, és rendre szeretjük is ezt megmutatni. Persze nem csak mi, de a tengerentúli Angry People in Local Newspapers oldal mintájára jöjjön a helyi változat top 5 dühös emberről a helyi lapokból. Ezt ugyanis nem tudja megállítani semmilyen NER vagy per, sem egy szivaros szakállas nagyember - mérgelődöm, tehát vagyok!

5.

Bár ez a Délmagyar.hu címlapos levágásán nagyrészben lemaradt, így sajnos pont a lényeget vágták le, de ez az ember két teszkós blokkot mutat, és azért dühös, mert erdeti áron számolták föl neki a mosogatógép-tablettát, pedig azt írta az újság, hogy akciós. Amúgy Önöknek volt már olyan újságos akció, amit siekrült érvényesíteni, meg tudtak felelni a feltételeknek, és még volt is készleten az adott áru?

4.

A képen látható makói ügyfél már nem is dühös, inkább beletörődő defitista-nihilista rezonancia ült ki az arcára, miután az Alföldvíz öt forintos számlát postázott neki. Amúgy nem tudom, mit idegeskedik, örülne, hogy miket elértünk a rezsicsökkentéssel!

3.

Irtja a város, de mégis videóra tudta venni ez a makói hölgy a helyben rohangáló patkányokat - dühe érthető, mi lenne, ha nem irtanák??!

2.

Ez a nő két nap után is sikertelen ügyintézés után távozott a szegedi kormányhivatalhoz. Nyilván nem tudja, hogy jó munkához idő kell. Pár hét, és kap egy sorszámot, ne aggódjon!

1.

Lajos, budapesti olvasó azért aggódik, mert még nem elég "ütőképes" a szegedi Fidesz. Ugyanakkor fájdalmas tekintete és imára kulcsolt keze a feje felett elhelyezett kereszt árnyékában fohásznak is tekinthető - ezt a módszert még nem próbáltuk, hátha ez tényleg segít rajtuk!

Fotók: Délmagyar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr4913184408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása