Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A MigSzol nem telepít be migránsokat sehova, mert jogköre sincs rá

2017. november 15. - Kristóf Tarnay

Nagyon tisztelem a szegedi MigSzol csoport türelmét a propagandával kapcsolatban. Legutóbb például a SzegedMa vizionálta a PestiSrácok nyomán (bár elvileg a népmese alapját anno épp ők találták ki), hogy üresen álló lakásokba majd migránsokat telepít be a civil csoport. A hír természetesen ordas kamu, főleg, hogy ilyesmire kizárólag a Belügyminisztériumnak van jogköre.

Harmadik országbeli állampolgárok betelepítését semmilyen módon nem tudnánk előmozdítani, hiszen erre kizárólag a Belügyminisztériumnak van ma Magyarországon lehetősége.

- írja közösségi oldalán posztolt közleményében a csoport, hozzátéve, hogy tavaly a korábban adományraktárként használt egykori iskola tornacsarnokában a Honvédség szerette volna a határt védő katonák ebédelő- és pihenőhelyét kialakítani, meg is nézték az ingatlant, de végül nem tartottak rá igényt.

Fotó: MTI/SzegedMa

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6113277135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.11.15. 09:30:56

A MigSzol csak csendben rombol, de nem fog nekik összejönni: a nép akarata ellen tehetetlenek milliárdjaik.
süti beállítások módosítása