Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A Délmagyarral együtt az összes helyi lapban megjelent Orbán karácsonyi írása

2017. december 23. - Kristóf Tarnay

Tavaly még - a Vajna-akvizíció előtt - az interjú meghekkeléséről is hírt adott a Délmagyar.hu. Most már a Csongrád megyei lapban is megjelent Orbán cikke. (Tavaly "interjú" volt, idén Orbán maga írt publicisztikát, de az alákérdezős propagandainterjú sem volt különb sokkal.) Ráadásul az újság hírei közt megjelenő publicisztika környezetidegen is, szóval lehetne sokáig elemezni, de a lényeg, hogy vége, ennyi volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6013520559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2017.12.24. 10:05:06

Jó cikk volt, akárki is írta.
Remélem sokan olvassák az ünnepek alatt.

Kristóf Tarnay · http://fegyvertelen.blog.hu 2017.12.25. 22:48:40

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: De még milyet! Bár a cikk még kommunikációs panelek szintjén sem tartalmazott semmi újat, egyszerre 19 nyomtatott lapban jelent meg. Ezt még a legnagyobb Pulitzer-díjas újságírók is minden bizonnyal megirigyelnék. Nem azzal van baj, hogy egy politikus cikket ír, hanem
1. nem a lapok publicisztika rovatában jelenik meg, hanem a hírek közt a 3.-4. oldalon, egyébként teljesen környezetidegen módon, ahogy a posztban is írtam
2. ez kötelező jelleggel megjelenik az ÖSSZES helyi lapban, hiszen már mindet fölvásárolták (de semmi gond, az NMHH szerint azért a sokszínű tájékoztatás elve nem sérült, még szerencse, mi lenne, ha sérült volna...), és ami ennél is nagyobb baj, egyik lapban sem jelenik, és a fideszes menedzsment miatt nem is jelenhet meg semmi fajta kommentár vagy ellenvélemény.
És persze a tartalom. De arról majd a két ünnep közt írok véleményt.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.12.26. 07:13:41

@Kristóf Tarnay:

A piac láthatatlan keze, meg a szent tulajdon.

Miért pofázol bele, hogy egy tulajdonos azt jelentetsen meg lapjában amit akar? Úgy látom, de radikálisan antiliberális vagy, s ellenzed a tulajdon szent szabadságát!!!

Éhesló 2017.12.26. 15:46:00

@Kristóf Tarnay: szerintem közöd nincs hozzá, hogy egy laptulaj és a szerkesztői mit, hol, miként jelentetnek meg - feltéve, hogy amit tesznek nem törvényellenes.
Tudtommal a miniszterelnök karácsonyi köszöntüjét megjelentetni nem törvénysértő.

Megértem, hogy zavar, de ez van.
A d209 bölcs szavaival szólva: a baloldal vegyen magának médiát.
Buktor megfogadta a tanácsát.
Ti is tegyétek ezt.
süti beállítások módosítása