Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Viktor hàborodott vagy hàborúra készül??

2017. december 30. - szegedijudit

"Ma jött egy hivatalos email....a HIT bevezetéséről. Ez a rövidítés ezt jelenti: Honvédelmi Intézkedési Terv. Minden iskolára nézve köztelező...fenntartótól és típustól függetlenül. 2018. június 30-ig kell elkészíteni, és naprakészen tartani.

Próbálom értelmezni...új fogalmak jelennek meg, pl. meghagyási jegyzék, védelmi igazgatás...megyei és fővárosi védelmi bizottság (MVB), helyi védelmi bizottság (HVB),befogadási terület, elszállítási útvonal...gyorsított képzések elrendelése a köznevelésben, jelentési rend 6 és 18 órás állapotzárással...a személyi állomány és a kijelölt személyek tartózkodási helyének és elérhetőségének pontos nyilvántartása...jelentési kötelezettség....stb...Akkora dokumentum, hogy a végére sem érek.
És nem értem....tényleg ez a legfontosabb a köznevelésben?
Hogy ezt a rendszert kiépítsék?
Mit lehet erre mondani?
Azt, hogy boldog új évet mindenkinek?!

img_1532.JPGElképesztő....
Vagy lemaradtam valamiről, ami ezt indokolja?
Szerintem ma mindenki megkapta....és mindenki szó nélkül elfogadja ezt is? Mi lesz 2018-ban? Világháború? Nem arra kellene nevelnünk a gyerekeket, hogy elkerüljük a háborús helyzeteket? Valami nagyon elromlott...Elkeserítő.."

 

Forras: Facebook

foto: filmkataligus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr3813534079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása