Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Megborított az SZTE EHÖK humora :DDDDDDDDDDDDDD

2018. január 04. - Kristóf Tarnay

Török Márk a jedi tanács elnöke lesz

- ezt a rendkívül szellemes választ adta az EHÖK szóvivője emailben a CsongrádHír oldalnak arra a kérdésre, hogy Török Márk milyen pozíciót fog betölteni a frissen megvásárolt szegedi adó, Telin TV menedzsmentjében.

EHÖK szerint félmillió forint a mai világban nem rettentő nagy pénz, a vásárláshoz szükséges tőke a vagyonkezelőjük saját forrásaiból jött össze. A félmilliós vételár valóban nem nagy pénz, forrásaim arra hivatkoztak, hogy ennél egy normális kamera is többe kerül, ugyanakkor nem árt figyelembe venni, hogy ez a csatorna adósságával együtt került ennyibe.

giphy_1.gif

A televízió megvétele nem feltétlenül volt a céljuk, az emberi jó szándék és a hallgatói önkormányzat beágyazottságának köszönhetően kerülhetett hozzájuk a csatorna. 

- írják, kissé nagyon túlpörgetve az amatőr coroporate bullshitet. A megyei portál azonban megjegyzi, hogy ez valóban látszik, hiszen konkrét tervek még nincsenek, hogy hogyan tovább. Az, hogy kik fogják a főbb pozíciókat betölteni, azonban csak februárban derül ki, és a műsorstruktúrát is ekkorra alakítják ki. 

A televízió működési költsége havonta nagyjából félmillió forint, azaz pont egyhavi működési költségért vették meg. A vásárlással együtt átvettek üzleti kapcsolatokat, fokozni szeretnék a reklámbevételeket, valamint hallgatói forrásokból is költeni fognak a csatorna fenntartása érdekében. Azt is megemlítették, hogy viszonylag jól szerepeltek a regionális csatornák pályázatain.

A portál rákérdezett, hogy a csatorna részt vesz-e a SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszék Befutó pályázatán, de erre nem adtak érdemi választ, pedig információim szerint jövőre több cég is ki fog kerülni a programból.

Másik, a Star Wars-t jól ismerő forrásom szerint egyébként a Jedi tanácsnak nem elnöke, hanem nagymestere van.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr1113550723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása