Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Hol hirdet majd Szegeden az ellenzék?

A Fidesz az összes plakáthelyet lefoglalta a kampányra

2018. január 16. - szegedijudit

 Ennyit az egyenlő esélyekről: a Fidesz az összes plakáthelyet lefoglalta a választási kampányra

És még az azt követő időszakra is. Csak Simicskánál maradt egy kevés lehetőség.

A Zoom.hu közölte kedden, hogy információik szerint a Fideszhez közeli reklámügynökségek az összes politikai plakáthelyet begyűjtötték, valamennyi felületet lefoglalták idén decemberig a Simicska Lajos-féle Publimontén kívül. A portál úgy tudja: állami hirdetésekre való hivatkozással minden kapacitást lekötöttek. Ha a február 17-én kezdődő kampányidőszakban a cégek mégis adnának helyet valamelyik ellenzéki pártnak, akkor az egész éves szerződésük is bukott – írja a Zoom.hu.

A Simicskához köthető cég és a piaci szereplők által már lekötött helyeken kívül összesen 6-8 ezer óriásplakátnak volt szabad hely, ezeket foglalták le most a Fideszhez közeli reklámcégek – közölte a portál.

Azért az önmagában is sokat elmond a hazai közélettől, hogy a kormánypárt ilyen eszközökkel próbál keresztbe tenni a még megmaradt ellenzéknek, de ami ennél is furcsább: érdemes emlékezni arra, hogy Simicska Lajosnál úgy kell kuncsorogni, hogy évekkel ezelőtt ő volt az egyik legnagyobb motorja a Fidesz gazdasági háttérországának.

 plakat_mti.jpeg

 

 

Forrás: jelölve a cikkben

Fotó: MTI

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr3413580297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása