Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

De most tényleg, ezzel az MSZP-vel kellene összefogni?

vélemény

2018. február 07. - szegedijudit

Furcsa dolgok történnek mostanában a szocialisták háza táján.

„Hallottam, hogy Önöknél ma délelőtt Hernádi Gyula a vendég, s habár ma Strasbourgban vagyok az Európai Parlament ülésén, úgy gondoltam, hátha szerencsém lesz és hozzá tudok szólni a műsorhoz” – ezzel kezdte betelefonálását kedden az MSZP-s Szanyi Tibor, aki a messzi távolból a helyi Rádió7 élő műsorába bejelentkezett, és elmondta a tutit a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kapcsán.

Ugye ott az a helyzet, hogy Lázár János embere ellen kezdetben úgy volt, hogy az összes ellenzéki párt által támogatott Márki-Zay Péter (független) indul, és be is pörögtek vele az események, majd hirtelen előállt egy régi szocialista arc, Hernádi Gyula, hogy ő bizony szintén ringbe száll. Ezután kirakták a pártból, de látványosan nyomja őt a helyi jobbos sajtó, és több helyütt is felmerült, hogy az indulásához kaphatott egy kis biztatást Lázár János kancelláriaminisztertől , vagy a politikus körétől. Ezt senki nem tudja bizonyítani, de az tény: Hernádi szórólapjait a fideszes jelöltével együtt terjesztik, és ezzel a felállás az lett, hogy Hernádi megosztja majd az ellenzéki szavazatokat egy részét, és minden bizonnyal a Fidesz jelöltje röhögve megnyeri a választást.

Rendben, mondjuk azt, hogy Hernádit helyben meggyőzték a rosszarcú mumusok, de végül kizárták, nincs köze már az MSZP-hez. De akkor hogy jön képbe Szanyi Tibor, a szocialisták Európai Parlamenti képviselője, aki betelefonál a helyi műsorba, és elmondja, mennyire frankó, hogy indul Hernádi, akit nem is kellett volna kizárni a pártból, és jó hogy van egy balos jelölt is Hódmezővásárhelyen? Rejtély.

Szintén keddi hír, hogy Gyöngyösön párton belülről kipicsázták az MSZP-alapító polgármestert, aki szocialista színekben indult volna az országgyűlési választásokon, de Molnár Gyula pártelnök a pletykák szerint ezt a körzetet szánja Fodor Gábornak, a Liberálisok vezérének. Annak a Fodornak, aki a hazai politikai élet élősködője, és egy ideje gyakorlatilag semmit nem csinál azon kívül, hogy benyal valamelyik baloldali pártnak, vagy pártszövetségnek, amely farvizén besurran a Parlamentbe. Hiesznek annyira elege lett, hogy ki is lépett az MSZP-ből, hiszen őt már korábban bemutatták, mint a körzet jelöltjét, majd erre telefonon győzködték, hogy Fodor mégis jobb lenne.

És ehhez még tegyük hozzá a párthoz simuló Népszava sorozatos Soros-kormányhirdetéseit, amely egy olyan abszurd helyzetet teremt, hogy az Orbánék agymenése ellen harcoló politikai közösség egyik lapja egyben teret is ad a propagandahirdetéseknek. És a sor még hosszasan folytatható, egészen a sorozatos kilépőkig, Botka furcsa házon belüli megbuktatásáig stb.

De most komolyan, ezzel a párttal kellene összefogni? Nem lesz ettől az egész hihetetlenül ciki és hiteltelen?

 szanyi.jpg

Fotó: Youtube/HirTV

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr6713644006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

H?P? 2018.02.08. 13:33:25

Ennel szerintem extremebb dolgok is tortennek.
Itt van ez a Juhasz Peter, aki egy papirmasse Orban keppel jarja az utcakat, es beszelget vele, mert meg van gyozodve rolla hogy a papir beszel hozza. Szoval, itt egy diagnosztizalt skizofren elmebeteg, aki baloldali politikust jatszik. Uristen !! A baloldali mediak pedig ugy keszitik vele az interjukat, mintha ez egy normalis allapot lenne.
Es allandoan csodalkoznak, hogy a kormanynak, meg mindig stabil ketharmada van, amikor ilyen figurak, akik szo szerint orvosi ertelembe ELMEBETEGEK foglaljak a baloldali politikusi poziciokat.

rallus 2018.02.08. 14:11:25

A szocik lekoppintják az SZDSZ technikáját. Mivel már felélték azt a hangyányi pénzt amit korrekt módon az MSZMP-től örököltek és hazahordták a kormányzásuk alatt kapott jutalékokat, most elérkezettnek látják az időt, hogy ők is nyomtalanul felszívódjanak. Természetesen szintén gondosan maguk mögött hagyva a felhalmozott adósságokat.
Tetű dolog, de ha racionálisan nézzük, ennyit megér az országnak az eltűnésük, helyesebben a Soros finanszírozású egyesületekbe történő ejtőernyőzésük. Ártani ott is tudnak, de kevesebbet...

blah 2018.02.08. 15:03:04

@H?P?: gúnyolódásnak hívják nem skizofréniának. aki ezt nem ismeri fel azt meg hülyének.

blah 2018.02.08. 15:05:51

@rallus: mintha a fidesz különb lenne... a szavazóik akik mások, mondhatni kicsit lassú felfogásúak. csak addig kell a sorostól rettegni amíg a megmaradt civil szféra a fidesz lopásait meg tudja szellőztetni. utána majd félhetsz mástól.

rallus 2018.02.08. 15:18:40

@blah: Nem hiszem, hogy Soros beavatkozásáért lobbiztunk Amerikában. Ő adomány, de egy ország sem örülhet egy olyan kategóriájú ellenfélnek, mint ő. Az átlag szavazó tojik Sorosra, őket csak az érdekli hogyan élnek és lesz e jövője a gyereküknek.
És nem az náluk a humor csúcsa, hogy beszélgetnek egy képpel!

H?P? 2018.02.08. 15:28:21

@blah: Hat nem ugy nezett ki a figura, mint aki gunyolodik, hanem mint aki mar nem kepes kulonbseget tenni a valosag, es a kepzelete kozott.

blah 2018.02.08. 15:29:54

@rallus: az átlag szavazó be van szarva sorostól... mert idetelepíti a jövő terroristáit. ha az átlag szavazó fel tudná mérni mi az ami az életszínvonalán javít akkor nem vennék be ezt a kommunista maszlagot amit a fidesz tol és zavarná őket, hogy a fidesz széjjellopja az országot.
senki nem mondta, hogy ez a humor csúcsa, de tipikus az ahogyan az ostoba döntésük védelmében félremagyarázzák a hívők. az önérzet az ostobáknál a legerősebb.

blah 2018.02.08. 15:30:42

@H?P?: ok, innen nézve te vagy az aki nem tud különbséget tenni. mondom ezt úgy, hogy pont leszarom mit bohóckodik az a majom.

rallus 2018.02.08. 17:27:04

@blah: Kukkants rá azoknak az országoknak a sorsára, ahol érvényesülhettek Soros elképzelései! Na onnan aztán más már nem tudott lopni!
Ha jobban alszol tőle, akkor örömmel gyűjtögetek neked adatokat arról, hogy hogyan gyarapszik ez a "széjjellopott" ország! Azt is láthatod, hogy mikor lopták szét valójában!
süti beállítások módosítása