Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

Kissé melegebb lesz már ma

2017. november 04. - Kristóf Tarnay

ker_new_150.jpg

Hideg van, se az ösztöndíjak, se a diákigazolványok nem érkeznek a szegedi egyetemistáknak. Az újszegedi temetőben modernkori vallásháború bontakozik ki, az egyik félnek pedig közben lett egy kereskedelmi rádiója. De legalább némi melegedés várható, és lesz ma este pár jó buli. Reggeli napindítónk következik.

  • Ezen a napon a szovjet hadsereg inváziót indít a magyar forradalom leverésére.
  • 9 éve ma lett Barack Obama az USA elnöke.
  • 1083-ban ezen a napon avatták szentté Imre herceget.

Az MTI tegnap este beszámolt arról, hogy

  • A Naturtex-SZTE-Szedeák fölényes győzelmet aratott a vendég Atomerőmű SE felett a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján, s ezzel az élre ugrott a tabellán. Végeredmény: 86-54.
  • Tizennégy produkció jutott be a keszthelyi és a tatabányai területi válogatókból a Duna TV Fölszállott a páva című népzenei és néptánc tehetségkutatójának 5. évadának elődöntőjébe. Köztük a szegedi kobzos, Csenki Zalán, aki már az élő műsorra készül.

Cikk ajánlónk tegnapról:

Programajánlónk mára:

  • Túl a Palánkon - Város(rész)néző séta - az egyedi elnevezés a város ősi magjára onnan ered, hogy anno a helyiek a mocsaras vidékbôl kiemelkedô Palánkot sövénykerítéssel védték. Mára nagyban átalakult, de ma felidézik az egykori híres épületeket, és persze a nevezetes itt élőket a Somogyi-könyvtár elől induló városnézésen.
  • Jam Session 2017 A nemzetközi diákok szegedi szervezete által rendezett buli a szemeszter legkirályabb eseményét ígéri az örömzene ünnepére a JATE-klubban.
  • Smokey Monday keretében Suhov, Wowbagger, Jazzszigor és Schimanski lesz hallható este 10-től a Grandban. 

Vasárnapig egy kissé még örülhetünk a jobb időnek, de az Időkép adatai szerint a jövő héten újabb lehülés kezdődik, keddre már záporesők is előfordulhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr513167718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása