Minden napra csípős sztori

Szegedi Csípős

A helyi tévét támogatják Szentesen a kápolna "helyett"

2017. november 07. - Kristóf Tarnay

3 milliót kapott a helyi tévé Szentesen, hogy a választás előtt kiegyensúlyozottan tájékoztassa a helyieket. Egy másik képviselő ebből a kápolnát újította volna fel. Az egyház is kapott pénzt.

giphy.gif

Ne a helyi tévét támogassuk, viszont adjunk több pénzt a Kálvária temető kápolnájának a felújítására

 - javasolta a testületi ülésen Bujdosó Tamás szentesi önkormányzati képviselő. 4 helyett 6 milliót adott volna idén az egyháznak Bujdosó, hogy megtörtlénjen a felújítás. Ezt abból a pénzből csoportosította volna át, amit a helyi tévét működtető magáncégnek adtak végül az eredeti elképzelés szerint.

Arról, hogy, a cég miért kért pluszforrást az önkormányzattól: Azért, hogy ne kelljen elbocsátani dolgozókat, és továbbra is kiegyensúlyozottan tájékoztathassa a lakosokat a város ügyeiről – tolmácsolta a vállalkozás indokait. Szirbik Imre polgármester. Végül a tévé megkapta a három- az egyház pedig az eredeti négymillió forintot.

(Délmagyar.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedicsipos.blog.hu/api/trackback/id/tr7713200115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása